PRODEXPO NEMZETKÖZI ÉLELMISZERIPARI ITAL ÉS ÉLELMISZERIPARI ALAPANYAG SZAKKIÁLLÍTÁSON

 

Részvételi felhívás az Agrármarketing Centrum (amc) Nemzeti Közösségi Standjára: a Prodexpo Nemzetközi Élelmiszeripari ital és Élelmiszeripari alapanyag Szakkiállításon Moszkva, Expocentr, 2017. február 6-10.

A PRODEXPO Nemzetközi Élelmiszeripari és Ital Szakkiállítás, Oroszország legjelentősebb élelmiszeripari, ital és alapanyag szakvására, amely az orosz Mezőgazdasági Minisztérium, Moszkva Város Önkormányzata és az Orosz Föderáció Kereskedelmi és Iparkamarájának támogatásával, az EXPOCENTR kiállítási központban került megrendezésre, 2017-ben, huszonnegyedik alkalommal. 

Az elmúlt évben több mint 100.000 m2 bruttó kiállítási területen (cca. 50.000 m2 nettó), 67 országból, 2000 cég (ebből cca. 60% orosz) mutathatta be termékeit (22 tematikus helyszín), a látogatók száma meghaladta az 50 ezret. A korábbi évekhez képest valamelyest csökkent a külföldi kiállítók és az országok száma, de ez az embargónak köszönhető. Újként megjelentek azonban kiállítók, Iránból, Fidzsi Szigetekről, Nepálból, Srí Lankáról is.  Nagy nemzeti standdal mutatkozott be Kína, Spanyolország, Franciaország, Lettország. Németország, Brazília és Olaszország, Örményország.

A részvételi felhívás itt olvasható.

A jelentkezési lapot innen töltheti le.

Az általános szerződési feltételekről itt olvashat.