RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS - 3. KULINART fesztivál / 41. APISLOVENIA kiállítás - Szlovénia

 

2018-ban az Agrármarketing Centrum először szervez nemzeti megjelenést a rendezvényen, március 17-18. között. A megjelenés célja a magyar élelmiszerek és méz népszerűsítése, valamint az országimázs építés.

Tavaszi vásárok gyűjtőnéven 6 rendezvény lesz összevonva idén március 17-18. között a szlovéniai Celje vásárközpontjában: a 41. ApiSlovenia méhészeti kiállítás, a 23. Flora kertészeti show, a 17. Esküvő kiállítás, a 14. Altermed elnevezésű egészséges életmód kiállítás, a 3. Kávé fesztivál és a 3. Kulinart étel és ital fesztivál.  

A felsorolt rendezvényeken tavaly kb. 520 kiállító kínálta portékáit közel 21 ezer látogatónak. A kiállítók zömében szlovének, ám a környező országokból is jó néhányan rendkívüli lehetőséget látnak akár a közvetlen értékesítésre is ezen a fogyasztói vásáron, ahol tehát szép számban fordulnak meg a fizetőképes szlovén polgárok.

A színvonalas, becslések szerint 20 ezer négyzetméteres rendezvény a helyszíni árusításon túl alkalmat ad az újdonságok feltérképezésére, a piac tanulmányozására, sőt, potenciális szakmai partnerekkel való találkozásra is.  

reszveteli-felhivas-celje2018.docx

jelentkezesi-lap-celje2018.docx

altalanos-szerzodesi-feltetelek_2018.doc