RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS - WORLD FOOD KAZAKHSTAN KIÁLLÍTÁS

 

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Az AGRÁRMARKETING CENTRUM NONPROFIT KFT. (AMC) NEMZETI KÖZÖSSÉGI STANDJÁRA - ATAKENT NEMZETKÖZI KIÁLLÍTÁSI KÖZPONT ALMATY, 2017. NOVEMBER 1-3.

A „World Food Kazakhstan” Nemzetközi Élelmiszeripari és Ital Szakkiállítás, Kazahsztán és Közép-Ázsia jelentős élelmiszeripari és ital szakvására, amely a kazah Mezőgazdasági Minisztérium, Almaty Város Önkormányzata és egyéb szervezetek, szövetségek támogatásával, az Atakent kiállítási központban kerül megrendezésre, 2017-ben huszadik alkalommal. Az elmúlt évben 10.409 bruttó m2 kiállítási területen 36 országból 456 cég mutathatta be termékeit, a szakmai látogatók száma 5.339 fő volt (alapvetően kazah, de jelentős számban üzbég és kirgiz élelmiszer- és italgyártók, importőrök, disztribútorok, nagy- és kiskereskedők, döntéshozó vásárlók, éttermek képviselői stb.).

A rendezvény, a közel-ázsiai térség egyik legnagyobb élelmiszeripari és ital seregszemléje, ahol lehetőség van az új fogyasztási cikkek, élelmiszeripari termékek bemutatására, kóstoltatására. A kiállításon való megjelenéssel esély adódik a kazah piacra történő bejutásra, új értékesítési csatornák kialakítására a közép-ázsiai területen.

reszveteli-felhivas_wfk.docx

jelentkezesi-lap-2017.docx

altalanos-szerzodesi-feltetelek_.doc