Pályázatok

Pályázati felhívás

Az Agrármarketing Centrum Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság nyílt pályázati felhívást tesz közzé a „Tenyésztőszervezetek belföldi kiállításon történő megjelenésének támogatása” tárgyában.

A támogatás célja a 2019. május 9-11. napja között, Hódmezővásárhelyen, az OMÉK társrendezvényeként megrendezésre kerülő XXVI. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Szakkiállítás és Vásáron való megjelenés segítése, valamint a tenyésztőszervezetek részvételéhez támogatás nyújtása.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2019. április 23.

A pályázati felhívás és a további pályázati információk az alábbiakban letölthetőek.

palyazati-felhivas_allattenyesztesi-napokon-valo-reszvetelre.doc

palyazati-felhivas_allattenyesztesi-napokon-valo-reszvetelre.pdf

altalanos-szabalyok_tamogatasi-szerzodes_3_szamu_melleklet_allattenyeszteri-napok.pdf

elszamolasi-rend_tamogatasi-szerzodes_2_szamu_melleklet_allattenyesztesi-napok.pdfA nyertes pályázatok listájához kérjük kattintson ide

Megjelentek az Agrármarketing Centrum legújabb pályázatai

– 73 millió forintos keretösszeggel támogatják a sertéságazat piaci megjelenését

2018. november 12-től 2018. december 7-ig 3 kategóriában, összesen 73 millió forintos keretösszegből, kizárólag a sertéságazat piaci megjelenését erősítő, vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak az ágazatot, vagy annak valamely szegmenség bemutató, fejlesztő gazdasági társaságok, köztestületek, szövetségek, egyesületek, alapítványok és szakmai szervezetek, terméktanácsok.

A pályázók rendezvények, konferenciák megszervezéséhez, a megjelenésüket hirdető reklám és média felületek megvásárlásához, technikai költségeikhez épp úgy kaphatnak pályázati támogatást, mint kommunikációs anyagaik elkészítéséhez (pl. kiadványok), az eseményekhez kötődő arculati, grafikai elemek megtervezéséhez, illetve a rendezvényeken feladatot ellátó előadók, tolmácsok díjazásához.

Kizárólag a hazánkban, 2018. november 12. és 2019. március 15. között megvalósuló és a sertéságazat piaci megjelenését erősítő, agráriumhoz kötődő rendezvények kapcsán nyújthatóak be pályázatok, de a lebonyolítás teljes költségigényének akár 50 százaléka is elnyerhető a pályázatot meghirdető Agrármarketing Centrumtól (AMC).

A pályázat I. kategóriájában, 60 millió forintos költségkeretből 1 millió és 5 millió forint közötti összeg nyerhető el a nagyközönségnek szóló helyi, regionális, országos rendezvényekhez: a hazai termelők és termékeik vásárokon és fesztiválokon történő promóciójához. A II. kategóriában további 10 millió forintos keretösszegből a szakmai közönséget érintő tudástranszfer célú rendezvények (konferenciák) kivitelezői nyerhetnek 500 ezer és 1 millió forint közötti támogatást szervezési és marketingkommunikációs feladataikhoz. A pályázat III. kategóriája az élelmiszeripari ismeretterjesztő és szemléletformáló kiadványok elkészítésére irányul, amelyre 3 millió forintos keretösszegből, 500 ezer és 1 millió forint közötti támogatás nyerhető el.

A pályázatok benyújtásának határideje egységesen: 2018. december 7. 24.00 óráig.

A pályázatok kizárólag postai úton az Agrármarketing Centrum Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság részére, a 1253 Budapest, Pf. 66. címre, avagy futárszolgálattal az AMC kézbesítési címére, a 1012 Budapest, Kuny Domokos utca 13-15. II. emelet nyújthatóak be. Az elszámolások 2019. április 5-ei határideje után (az elszámolás jóváhagyását követő 30 napon belül) fizetik ki a nyerteseknek a számukra megítélt támogatási összeget.

A pályázattal kapcsolatosan a +36 (30) 198-2775-ös telefonszámon és a palyazat@amc.hu e-mailen kérhető további tájékoztatás.

 

palyazati-felhivas-amc_2018_1_feszt.pdf

palyazati-felhivas-amc_2018_1_feszt.docx

palyazati-felhivas-amc_2018_2_konf.pdf

palyazati-felhivas-amc_2018_2_konf.docx

palyazati-felhivas-amc_2018_3_kiadv.pdf

palyazati-felhivas-amc_2018_3_kiadv.docx

asz.pdf

amc-tsz_2_melleklet_elszamolasi-rend.pdf

belso-palyazatkezelesi-szabalyzat_eljarasi-rend.pdf

Letölthető dokumentumok

AMC logó:

amc-logo-allo-magyar.pdf

amc-logo-fekvo-magyar.pdf

 

 

Gyakran ismételt kérdések

palyazat-gyik.docx