Élelmiszer innovációs verseny Ecotrophelia Magyarország - 2018. június 11.

 

Kitaláltál egy innovatív és fenntartható élelmiszert? Valósítsd meg a gondolatot és jelentkezz az Ecotrophelia Magyarország 2018 élelmiszer innovációs hallgatói versenyre!

Magyarországon 2013 óta rendezik meg az egyetemi és főiskolai hallgatók számára meghirdetett Ecotrophelia élelmiszer-innovációs versenyt, amelynek tavaly először az Agrármarketing Centrum szervezésében az OMÉK adott otthont. A vetélkedés fő célja, hogy a csapatok innovatív élelmiszereket állítsanak elő, és kifejlesztésük során olyan ökológiai szempontokat is figyelembe vegyenek, mint a fenntarthatóság, az élelmiszerpazarlás redukálása és a rövid ellátási láncok használata. Ezen kívül a termékeknek kereskedelmi potenciállal is bírniuk kell.

A magyarországi fordulókért 2013 óta a Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. felel a versenyt működtető nemzetközi hálózat (European Collaboration of the National Food Technology Platforms) tagjaként, az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetségének (ÉFOSZ) támogatásával.

Az egyetemi főiskolai hallgatók versenyének 2018. évi nemzeti fordulóját ismét az Agrármarketing Centrum szervezi meg az ÉFOSZ-szal és a Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft.-vel együttműködve, 2018. június 11. napján, Budapesten.

Az egyetemi, főiskolai csapatok 2018 április 30-ig tudják elküldeni jelentkezési szándékukat!

A jelentkezéshez szükséges dokumentumok:

ECOTROPHELIA Magyarország 2018_Jelentkezési lap: ecotrophelia-magyarorszag-2018_jelentkezesi-lap.doc

ECOTROPHELIA Magyarország 2018_Versenyszabályok: ecotrophelia-magyarorszag-2018_versenyszabalyok.pdf

ECOTROPHELIA Magyarország 2018_Egyéni kötelezettségről szóló nyilatkozat: ecotrophelia-magyarorszag-2018_egyeni-kotelezettsegrol-szolo-nyilatkozat.doc

ECOTROPHELIA Magyarország 2018 Felhívás: ecotrophelia-magyarorszag-2018-felhivas_2018.03.06.pdf