Mangalica cikkek

Kampány indult a mangalicahús népszerűsítéséért

2019-03-26Kampány indult a mangalicahús népszerűsítéséért

Idén először népszerűsíti önálló kampánnyal a mangalicahús fogyasztását az Agrárminisztérium, az Agrármarketing Centrum (AMC) és a Mangalicatenyésztők Országos Egyesülete. Az „Egyél jót! – A mangalicahús különleges” szlogen alatt futó kampány célja, hogy felhívják a figyelmet védett őshonos sertésfajtánk különleges ízvilágára, beltartalmi értékeire és az egészséges táplálkozásban betöltött szerepére.

Next

Újra exportálhatnak friss sertéshúst Szerbiába

2019-10-09Újra exportálhatnak friss sertéshúst Szerbiába

2019. október 7-től újra exportálhatnak friss sertéshúst Szerbiába azok a magyar vállalkozások, amelyek az afrikai sertéspestissel fertőzött területeken kívül működnek. Déli szomszédaink, több mint egy éves tárgyalássorozat eredményeként nyitották meg piacukat a friss magyar sertéshús előtt.

Next

Sikerrel zárult a sertés- és mangalicahús fogyasztást ösztönző tavaszi kampány

2019-04-19Sikerrel zárult a sertés- és mangalicahús fogyasztást ösztönző tavaszi kampány

A mangalicahús fogyasztásának elterjesztése, ösztönzése érdekében most először kampányolt az Agrármarketing Centrum (AMC) az Agrárminisztérium támogatásával - közölte Giczi Gergely ügyvezető-helyettes az M1 Este címűsorában.

Next

Kampány indul a farsangi sertéshúsfogyasztás népszerűsítésére

2021-02-03Kampány indul a farsangi sertéshúsfogyasztás népszerűsítésére

Az Agrárminisztérium (AM), az Agrármarketing Centrum (AMC) és a Mangalicatenyésztők Országos Egyesülete (MOE) idén is a sertéshús fogyasztását népszerűsíti. A nagyböjt kezdetéig tartó kampány célja, hogy felhívják a vásárlók figyelmét a sertéshús és azon belül a kiváló magyar fajta, a mangalica fogyasztásának fontosságára.

Next